Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Rustige eerste dag Macfrut

Tholen - Op 10 mei was de eerste dag van de Macfrut in Rimini. Er was een hal meer dan vorig jaar, maar er leken minder bezoekers te zijn. Volgens de standhouders was het rustiger omdat er tegelijkertijd met de Macfrut ook een beurs in Milaan plaatsvond, Tuttofood. Dit is een vrij brede foodbeurs, maar het event biedt sinds dit jaar ook een gedeelte AGF. Daarnaast kwamen er veel mensen op af, omdat Obama daar sprak.


Entree Macfrut

Macfrut 2017 staat helemaal in het teken van de aardbei. In een speciale afdeling werden tientallen aardbeienrassen gepresenteerd en konden bezoekers de verschillende variëteiten bewonderen. Een andere pijler tijdens deze editie was biologische AGF. Net zoals vorig jaar werden mensen bij binnenkomst verrast door diverse noviteiten.


Diverse noviteiten bij binnenkomst, hier de microgroenten

Het is nog steeds een beurs met vooral Italiaanse standhouders, maar het aandeel internationale exposanten neemt jaarlijks toe. Er waren aanmeldingen uit meer dan 40 verschillende landen. De sfeer was positief en er werd over het algemeen tevreden gesproken over de kwaliteit van de bezoekers. Naar verwachting wordt het vandaag (11 mei) drukker op de Macfrut. Dat is trouwens nog maar afwachten, want het is namelijk zonnebrillen-weer in Rimini.


Veel aardbeien op de beurs


Publicatiedatum: 11-5-2017
Auteur: Gertrude Snoei
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: