Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rustige eerste dag Macfrut

Tholen - Op 10 mei was de eerste dag van de Macfrut in Rimini. Er was een hal meer dan vorig jaar, maar er leken minder bezoekers te zijn. Volgens de standhouders was het rustiger omdat er tegelijkertijd met de Macfrut ook een beurs in Milaan plaatsvond, Tuttofood. Dit is een vrij brede foodbeurs, maar het event biedt sinds dit jaar ook een gedeelte AGF. Daarnaast kwamen er veel mensen op af, omdat Obama daar sprak.


Entree Macfrut

Macfrut 2017 staat helemaal in het teken van de aardbei. In een speciale afdeling werden tientallen aardbeienrassen gepresenteerd en konden bezoekers de verschillende variƫteiten bewonderen. Een andere pijler tijdens deze editie was biologische AGF. Net zoals vorig jaar werden mensen bij binnenkomst verrast door diverse noviteiten.


Diverse noviteiten bij binnenkomst, hier de microgroenten

Het is nog steeds een beurs met vooral Italiaanse standhouders, maar het aandeel internationale exposanten neemt jaarlijks toe. Er waren aanmeldingen uit meer dan 40 verschillende landen. De sfeer was positief en er werd over het algemeen tevreden gesproken over de kwaliteit van de bezoekers. Naar verwachting wordt het vandaag (11 mei) drukker op de Macfrut. Dat is trouwens nog maar afwachten, want het is namelijk zonnebrillen-weer in Rimini.


Veel aardbeien op de beurs