Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Guillin heeft deksel voor 500-grams SPS-aardbeienschaal

Steeds meer zachtfruit in topseal

Tholen - In Engeland is de trend voor het topsealen van zachtfruit al enkele jaren geleden ingezet. Vorig jaar waaide deze ontwikkeling over naar het vasteland van Europa en volgens Guillin zet de trend nu op alle markten door. "Men zoekt meer onderscheidend vermogen en daar speelt topsealverpakking mooi op in."


SPS 91 PUNNET en de deksel voor de SPS Punnet

"Deze ontwikkeling is ingezet door het retailkanaal, dat op zoek was naar verbreding van de diversiteit van de schalen, maar ook bij de daghandel kom je deze verpakking nu veel tegen. Enkele voordelen van de topsealverpakking ten opzichte van deksels zijn dat je minder materiaal gebruikt en daarnaast geeft het een hele andere uitstraling. Zo zijn er andere mogelijkheden om via de verpakking te communiceren met bijvoorbeeld bedrukte folie."

"Wij merken dat er nu meer vraag uit de markt komt naar een deksel voor de SPS-schaal voor de 500-grams verpakking van aardbeien. Voor die bedrijven die geen topseal machines hebben en wel de 500 gram SPS verpakking willen afsluiten, hebben we nog altijd onze standaard-deksel beschikbaar."

Voor meer informatie:
Guillin Nederland
Tel: 033-465 62 62
Info@guillinnederland.nl

Publicatiedatum: 11-5-2017
Auteur: Izak Heijboer
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: