Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: verpakking met handvat

Tholen - Om in te spelen op het 'to-go-segment' bedacht het Taiwanese bedrijf GripB een nieuwe verpakking met handvat waarbij producten makkelijk draagbaar zijn. "Deze schaaltjes kunnen gebruikt worden voor veel verschillende groenten en fruitsoorten, zoals zachtfruit, salades en snackgroenten. De verpakking is daarnaast ook te gebruiken in de magnetron."



Verschillende materialen
De schaaltjes kunnen in en uit elkaar worden geklikt. "Op die manier nemen ze na het gebruik minder ruimte in. Afhankelijk van de vraag van de klant, kunnen we de verpakking in verschillende materialen leveren. Zowel in recyclebaar plastic van PET/PP en PS materiaal als biologisch afbreekbaar PLA. Daarnaast kan de verpakking nog worden hergebruikt, dus het is een duurzame oplossing."



Patent

Eric Liu geeft aan dat de verpakking nieuw is sinds vorig jaar. "Ons bedrijf is nog jong: we zijn in 2016 opgericht en gevestigd in Taiwan. Met onze eigen ontwerpgroep en fabriek hebben we de verpakking ontwikkeld op het gebied van productie werken we als joint venture nauw samen met een ander bedrijf. In Taiwan zijn onze producten al bekend en nu willen we deze ook in Europa introduceren. We hebben al in veel landen in verschillende continenten patenten verkregen." GripB was aanwezig op de Interpack.

Voor meer informatie:
​​GRIP B Innovations Co., Ltd.
No.17, Ln. 56, Fengzhou Rd., Fengyuan Dist., Taichung City 420, Taiwan
T:+886-4-25158235
F:+886-4-25158233
​Email: SALES@GRIPB.COM.TW
www.gripb.com.tw