Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitstel van betaling voor Justnuts

Tholen – Justnuts heeft uitstel van betaling gekregen. Justnuts Organic Treats werd in 2011 opgericht door ondernemers Erik van Gangelen en Thijs van den Munckhof. Het tweetal introduceerde kleurrijke zakjes (biologische) noten en notensnacks. Door het wegvallen van Albert Heijn als grote klant en de heftige concurrentie, bevindt het bedrijf zich in dit lastige parket. "We zijn nog met een aantal partijen in gesprek", vertelt Erik.

"Albert Heijn neemt zakelijke beslissingen. Daar hebben ze alle recht toe. En door alle concurrentie wordt het lastig om in de markt te blijven kunnen opereren. Al met al kan ik stellen dat we met het Justnuts team iets heel moois hebben neergezet. Daar ben ik ontzettend trots op. We hebben onze producten veel afzet gecreëerd, tot in het buitenland aan toe. Daar hebben we met zijn allen heel hard voor gewerkt. Helaas hebben we het tot nu toe niet weten te redden, maar we hebben het wel 6 jaar tussen de grote jongens weten uit te houden. Ik zie het positief in", besluit de medeoprichter.

Voor meer informatie: www.justnuts.nl