Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Albert Erisman, Commit-IT:

"Dag en nacht ICT Support zodat de business door kan gaan"

Commit-IT stelt zich voor als ICT partner voor de AGF branche. "Commit-IT is een middelgroot ICT bedrijf die begrijpt wat belangrijk is voor een AGF onderneming: continuïteit, snelheid en vertrouwen. Dit betekent dat de ICT middelen die gebruikt worden, hieraan bijdragen. Commit-IT begrijpt deze eisen van een AGF onderneming door onder andere haar ervaring en partnership met De Groot Fresh Group. Maar ook bij andere ondernemingen waar 'time to market' en 'time to sell' belangrijk zijn. Als er 1 uur geen handel gedreven kan worden, kost dat zeer veel geld. Daarom staan wij, 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar om te zorgen dat de business altijd door kan gaan", vertelt Albert Erisman van Commit-IT.

"Om op een bedrijf kritische informatie te beschermen, is een goede back-up belangrijk. En bij een calamiteit moet gewoon doorgewerkt kunnen worden. Zo zorgen wij voor een optimale back-up en een uitwijkvoorziening zodat geen enkele calamiteit de business stil kan leggen; de ICT middelen blijven tot de beschikking. Maar ook moeten bedrijven beschermd worden tegen hackers, cryptolockers en andere gevaren van buitenaf. Een goede firewall is onontbeerlijk tegenwoordig", vervolgt Albert.  De continuïteit en beveiliging van bedrijven is bij Commit-IT in goede handen. Wij hebben de expertise om bedrijven te adviseren welke oplossingen noodzakelijk zijn. Wij kunnen deze vervolgens implementeren en 24x7 beheren."

"Dag en nacht leveren we ICT Support aan ondernemingen zoals De Groot Fresh Group. En de waardering voor ons werk is mooi verwoord door Business Controller Stefan Renders, Business Controller van DGI: Commit-IT voldoet aan onze hoge verwachtingen!"

Lees meer over de ondersteuning van Commit-IT bij De Groot International op: www.commit-it.nl/referenties-commit-it/

Voor meer informatie:
Albert Erisman
Commit-IT
Hagriend 44
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
Tel: +31 (0) 184-615615
a.erisman@commit-it.nl
www.commit-it.nl

Publicatiedatum: 9-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: