Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van Laethem ontvangt award van Frank Fol

"Mooiste kruiden en eetbare bloemen uit de Benelux"

De We're Smart Awards, een initiatief van de gekende groentenkok Frank Fol, honoreren elk jaar groentenrestaurants, winkels, bedrijven en personen die elk op hun terrein een bijzondere inspanning deden om een gezonde en duurzame levensstijl, en groenten & fruit in de hoofdrol te promoten of creatief te ondersteunen.

Van Laethem bvba, gekend onder hun merknaam Bell'aroma, mocht dit jaar de award in ontvangst nemen voor 'Most beautiful culinary herbs & flowers producer'. Het bedrijf heeft haar serres aan de Postweg in Vlezenbeek. "Dankzij de zaakvoerders John en Armelle Van Laethem worden verse kruiden, eetbare bloemen en mini – groenten al jaren met succes op de markt aangeboden. Ook dankzij zulke ondernemers gaat de Denk Groenten! Denk Fruit! keuken erop vooruit en wordt de drempel voor chefs en het grote publiek verlaagd om nog creatiever en lekkerder uit de hoek te komen", aldus Frank.


John: "Een ferm schouderklopje voor onze medewerkers"

John Van Laethem: "We relativeren die award wel. We staan met onze twee voeten op de grond. Desalniettemin is het een heel mooie erkenning van de inspanningen die we gedurende vele jaren leveren en is het ook een ferm schouderklopje voor al onze medewerkers."

Armelle Moonens: "Dat we goed voor onszelf moeten zorgen, spreekt voor zich. De uitdaging is dus bewust(er) om te gaan met wat we eten. Dat we met z'n allen meer zorg moeten dragen voor onze blauwe planeet kadert hier ook helemaal in. Het is hoog tijd dat we het geitenwollensokken imago dat rond duurzaamheid hangt vervangen door de fun factor en het geheel een meer sexy imago aanmeten."

www.vanlaethem.eu
Publicatiedatum: