Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Poolse verpakkingsoplossing ideaal voor biosector

Het gaat de Poolse verpakkingsproducent SoFruPak voor de wind. Sinds zijn nominatie voor de Fruit Logistica Innovation Award 2017 heeft het bedrijf talloze verzoeken van klanten uit de hele wereld ontvangen, die op zoek zijn naar nieuwe verpakkingsoplossingen voor hun groenten en fruit.Hoewel SoFruPak begon met aardbeien en zachtfruit breidt het zijn assortiment momenteel snel uit naar andere productcategorieŽn dankzij de vele contacten die het heeft gelegd met internationale AGF-producenten.
 "We vinden het spannend dat er de laatste tijd veel belangstelling is vanuit Arabische markten van landen zoals Dubai, de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-ArabiŽ maar ook vanuit Spanje en Frankrijk is er vraag naar ons product. We hebben dan ook goede vooruitzichten voor de toekomst," vertelt Adam. 
"Momenteel werken we bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van nieuwe verpakkingen voor de Scandinavische tomatensector, IsraŽlische dadels en bospaddenstoelen. We zien veel potentie in de biosector, met name in de categorieŽn fruit en champignons. Zo zeer zelfs dat we besloten hebben om volgend jaar deel te nemen aan de vakbeurs Biofach."De verpakkingen worden vervaardigd volgens strenge eisen zodat ze beantwoorden aan de EU-standaarden en zijn daarnaast 100% recycleerbaar. De dozen worden plano geleverd waardoor zij ruimtebesparend zijn tijdens opslag en transport en zijn in twee snelle stappen uit te vouwen. 

 


Klanten kunnen hun merklogo of ontwerp direct op de dozen laten afdrukken waarmee zij zich kunnen  onderscheiden van de concurrentie. 
"We ontvangen dagelijks nieuwe aanvragen en zijn dus voortdurend bezig met het creŽren van nieuwe ontwerpen. Ik verwacht dus dat we tijdens de volgende editie van Fruit Logistica heel wat nieuwe verpakkingen aan het publiek zullen kunnen presenteren!" aldus Adam. 

Voor meer informatie:
Adam Sikorski
SofruPak
Tel: +48 725 591 457
www.youtube.com

Publicatiedatum: 9-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: