Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Vietlimes Agricultural Products

Internationaal partnerschap voor Vietnamese limesteler

Het Vietnamese Vietlimes Agricultural Products is gespecialiseerd in het telen en vermarkten van limes en tropisch fruit. Het teeltgebied waar het bedrijf is gevestigd is een van de grootste voor de productie van limes en heeft een jaarlijkse opbrengst van 500.000 ton. Daardoor heeft Vietlimes een aanbod dat het hele jaar doorloopt.

De prijzen van de limes worden beïnvloed door het weer en de kosten voor logistiek en arbeidskrachten. Naast dat Vietlimes als teeltbedrijf midden in het teeltgebied is gevestigd, houdt Vietlimes zich ook al 15 jaar bezig met het zelf verpakken van de limes.

"Hierdoor kunnen we sterk concurrerende prijzen hanteren. We zijn immers niet afhankelijk van andere bedrijven," zegt Ron Ray. Ray is een Australische partner en tevens de commerciële manager van Vietlimes. "De gemiddelde FOB-prijs voor limes met pit varieert van $850 tot $1.100 (€775,50 tot 1003,50) per container, inclusief verpakking. De pitloze limes gaan voor $900 tot $1.200 (€821 tot €1.095) per container," licht Ray toe.

In de afgelopen 15 jaar leverde Vietlimes zijn limes vooral aan de lokale markt en ging een klein deel naar China. "Omdat we een partnerschap zijn begonnen met twee verschillende nationaliteiten, is het makkelijker geworden om terrein op de markt te winnen. Ons partnerschap geeft ons verschillende voordelen op het gebied van communicatie met zowel klanten als telers," legt Ray uit. In de afgelopen jaren heeft Vietlimes zijn producten geleverd aan klanten in het Midden-Oosten, China, Dubai, Egypte, Zuid-Afrika en Saoedi-Arabië. Sinds kort exporteert het bedrijf ook naar klanten in Nieuw-Zeeland, Hong Kong en Maleisië.

Voor meer informatie:
Ron Ray
Vietlimes Agricultural Products Import Export Co.
Tel.: +84969655316 

Publicatiedatum: 10-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: