Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Felix Instruments

AGF-kwaliteitsmeter en gasanalysator tonen direct resultaat

Felix Instruments zal aanwezig zijn op de CPMA vakbeurs 2017 die volgende week in Toronto gehouden wordt. Naast de de volledige serie etyleen analysatoren zal Felix Instrument eveneens de F-940 Store It! Gasanalysator presenteren, een handmeter die ethyleen, CO2 en O2 meet. De 'Store It!' werd ontwikkeld voor kwaliteitsmedewerkers om de houdbaarheid te bewaken en verspilling te voorkomen door middel van snelle en betrouwbare metingen van rijpingsgassen gedurende de opslagperiode. 


F-940 Store It! Gasanalysator

De technici van Felix Instruments zullen ook de F-750 Produce Quality Meter demonstreren. Met deze kwaliteitsmeter kunnen interne kwaliteitskenmerken zoals suikergehalte en droge stoffen, op niet-invasieve manier worden bepaald door gebruik te maken van nabij infrarood spectroscopie. Zoals in de maarteditie van Postharvest.biz te lezen was, is de F-750 succesvol op verschillende producten getest, zoals onlangs op kersen en avocado's. Daarnaast wordt de meter al lang met goede resultaten gebruikt om de rijpingsgraad van mango's te meten om zo het optimale oogstmoment te bepalen.

F-750 Produce Quality Meter

Bezoekers die graag meer informatie willen over de apparatuur van Felix Instruments kunnen direct een afspraak maken met Felix Instruments technicus Andrea Melnychenko, die tijdens de vakbeurs aanwezig zal zijn in stand 1622. 

Contact:
Andrea Melnychenko
Felix Instruments
Text to 971-506-6796 


Publicatiedatum: