Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Fotoreportages BE en NL standhouders en noviteiten

Overzicht van AGF-noviteiten op Interpack

Tholen - De Interpack vond dit jaar plaats van 4 t/m 10 mei. De beurs voor de verpakkingsbranche en de aanverwante procesindustrie wordt om de drie jaar georganiseerd. In 2014 bezochten 174.798 mensen uit 163 landen deze beurs. In 2017 was dat aantal wat minder: 170.500. Er stonden 2865 bedrijven op deze enorme verpakkingsbeurs. 

Wij liepen alle 18 hallen af en Andries Gunter maakte een fotoreportage van de Belgische en Nederlandse standhouders en Gertrude Snoei van de verpakkingsnoviteiten. Er waren niet heel veel compleet nieuwe verpakkingen. Veel soorten zijn al bekend. Toch worden er steeds nieuwe combinaties van materialen gebruikt voor de productie en lijkt er een verschuiving te zijn van plastic naar papier en karton. In de mindset van de consument zijn papier en karton een duurzamere optie. Meer over trends in de verpakkingswereld lees je in het mei-nummer van Primeur.

Klik hier voor een fotoreportage van de standhouders

Klik hier voor de fotoreportage van noviteitenSave Food Congress
Dit jaar werd voor de derde maal het Save Food Congress georganiseerd binnen de Interpack waarbij verschillende sprekers hun presentaties hielden met betrekking tot voedselverspilling. Er was ook een innovatiepark, een speciale tentoonstelling voor de standhouders met innovaties. Zij gingen met hun producten of diensten het gevecht aan tegen voedselverspilling. www.save-food.org

www.interpack.com

Publicatiedatum: 11-5-2017
Auteur: Gertrude Snoei
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: