Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Nieuwe flowpacker bespaart op verpakking

Tijdens de Interpack werd de Fuji Flowpacker type Alpha 8 geďntroduceerd door Dijkstra Vereenigde. Deze machine is voorzien van de nieuwste technieken. De Alpha 8 is ontwikkeld en gebouwd met het oog op twee belangrijke zaken: rendement en besparing. Deze speerpunten en het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel maken dat de machine in de AGF sector een verschil kan maken.De Fuji Alpha 8 heeft een hele korte foliedoorvoer. Hierdoor gaat tijdens het verwisselen van producten weinig folie verloren. Met de flowpacker kan strakke verpakkingen maken. Hierdoor is het mogelijk om met een kortere afslaglengte en een smallere folie te werken. De Fuji flowpacker kan tevens strakke verpakkingen maken. Er kan gewerkt worden met een smallere folie maar ook het verlies in de afslaglengte is beperkt.De flowpacker is gebouwd met hoogwaardige materialen. Daardoor gaan de bewegende delen vele malen langer mee en is het onderhoud tot het minimum beperkt. Alles is direct servo-gestuurd en de machine bevat geen tandriemen. Bovendien bevatten de centerseal rollen geen sleepringen en zijn dus onderhoudsvrij.

Snel en eenvoudige productwissel
Het bedieningspaneel begeleidt de operator door de productwissel. Door middel van een 'afvink' menu wordt met duidelijke afbeeldingen weergegeven wat er mechanisch versteld moet worden. Er kan daardoor geen stap worden vergeten en de eerste verpakkingen na het omstellen zullen al direct perfect zijn. Dit maakt het erg gemakkelijk om van bijvoorbeeld enkele paprika's te wisselen naar een stoplichtverpakking.

De verpakkingsmachine kijkt daarnaast of het product wel overeen komt met de ingestelde verpakking. Op die manier kunnen niet per ongeluk andere producten in een folie verpakt worden die voor de paprika's bedoeld is. Op deze manier gaat er zeer weinig folie verloren en worden fouten in het productieproces voorkomen.

Voor meer informatie:
Verpakkingsmachines Dijkstra Vereenigde
F.kwantes@dijkstra.net
www.dijkstra.net/verpakkingsmachines/machines/fuji-flowpackers/fuji-alpha-8

Publicatiedatum: 9-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: