Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
3PL Dynamics gecertificeerd voor Microsoft Dynamics

De complete softwareoplossing van Boltrics voor logistiek dienstverleners is gecertificeerd voor Microsoft Dynamics. Daarmee erkent Microsoft dat de brancheoplossing voldoet aan Microsofts hoogste standaard voor partner ontwikkelde software. Door aan alle certificeringsvereisten te voldoen, mag Boltrics het onderscheidende Certified for Microsoft Dynamics logo dragen.

Door succesvol de VeriTest-softwareoplossingstest af te leggen toont Boltrics aan over ontwikkelingskwaliteit en compatibiliteit te beschikken met de Microsoft Dynamics-producten. Daarnaast is het voor certificering een vereiste dat diverse klanten gebruikmaken van de gecertificeerde oplossing en bereid zijn het aan te bevelen.

Certified for Microsoft Dynamics (CfMD) helpt klanten Microsoft Dynamics-oplossingen te identificeren die zijn getest op compatibiliteit, voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en succesvol worden gebruikt door bestaande klanten. De certificering is een belangrijke stap om de lat hoger te leggen van de door partner ontwikkelde softwareoplossingen voor bedrijfsspecifieke zakelijke toepassingen. Doordat zowel de softwareoplossing als de partner voldoet aan Microsofts normen, verzekert Microsoft klanten dat de gecertificeerde oplossing werkt met de laatste ontwikkelingen in Microsoft Dynamics.

"Het behalen van het Certified for Microsoft Dynamics-certificaat is een weerspiegeling van die inzet en commitment", aldus Jan Bolks, oprichter en directeur van Boltrics.

Voor meer informatie:
Boltrics
Galileïlaan 23B
6716 BP Ede
T: +31 (0)318-742 550
info@boltrics.nl
www.boltrics.nl

Publicatiedatum: 11-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: