Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Soren Bjorn nieuwe directeur van Driscoll's VS

Zachtfruitleverancier Driscoll's heeft Soren Bjorn aangesteld als directeur. Bjorn was al sinds 2013 in dienst als uitvoerend vicedirecteur van Driscoll's Amerika toen het bedrijf een grote reorganisatie uitvoerde. In zijn nieuwe functie zal Bjorn de leiding houden over het grootste bedrijfsonderdeel van Driscoll's.

Driscoll's CEO Kevin Murphy vertelt dat Bjorn een enorme schat aan ervaring en kennis inbrengt. "We kijken uit naar de wijze waarop hij de komende jaren richting zal geven aan de groei van deze belangrijke afdeling," aldus Murphy.

In de tien jaar dat Bjorn werkzaam was bij Driscoll's heeft hij leiding gegeven aan meerdere bedrijfsafdelingen en was hij onder meer belast met het toezicht op de vestigingen van Driscoll's in Europa, het Midden-Oosten en Afrika en betrokken bij de oprichting van een joint venture in Australië en een nieuwe start-up in China. Daarnaast gaf Bjorn leiding aan het wereldwijde onderzoeks- en veredelingsprogramma van Driscoll's, dat gericht is op de ontwikkeling van beschermde rassen om zo de internationale markt smakelijk zachtfruit van een constante kwaliteit te kunnen leveren.

Publicatiedatum: 8-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: