Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Export naar Europa zal acht weken duren

Chinese peulenoogst gestart

Onlangs is de Chinese producent Luscious Fresh gestart met het oogsten van sugar snaps en peulen. "Ons seizoen is vorige week begonnen. De weersomstandigheden zijn de laatste weken goed en we hebben dan ook veel vooruitgang geboekt met de oogst en het verpakken van onze sugar snaps en peulen voor de export naar de Europese markt,' vertelt Sherry Xu van Luscious Fresh. 



 
"We zijn GlobalGAP en ETI gecertificeerd. Om er zeker van te zijn dat de producten voldoen aan de Europese standaarden, voeren we ook een MRL-analyse uit voordat we onze volumes exporteren. Ons voorjaarsseizoen duurt ongeveer acht weken. We zullen naar verwachting tijdens het seizoen wekelijks zes tot zeven 20-voet containers en twee 40-voet containers exporteren."


Het sorteren en verpakken van de sugar snaps en peulen


 
"Momenteel heeft het bedrijf ruim 200 seizoenswerkers in dienst. "We prijzen ons gelukkig met de goede weersomstandigheden gedurende het hele seizoen, waardoor het planten, oogsten en verpakken goed verlopen zijn."

Groter areaal
"Ondertussen treffen we ook alweer voorbereidingen voor het najaarsseizoen dat van oktober tot december loopt. Vanaf volgend voorjaar zullen we onze peulenproductie vergroten vanwege de sterke vraag uit Europa," aldus Sherry.


 
Sherry Xu
Luscious Fresh Co. Ltd.
http://www.lusciousfresh.com/ (Currently under construction)
Telephone number: +86 532 8091 4977
Email: sherry@lusciousfresh.com
Email: monica@lusciousfresh.com
 
Publicatiedatum: