Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Tractor met 25 ton appelen belandt in sloot

Onlangs is er in de Duitse stad Jork een ongeluk gebeurd waarbij een tractor met twee aanhangers met daarop 25 ton appelen betrokken was. De appelen belandden daarbij in een sloot en de veroorzaker van het ongeluk is gevlucht.


Foto: politie Stade

Toen de 42-jarige bestuurder rechts een bocht moest nemen, kwam een personenauto hem tegemoet, deelde de politie mee. Aangezien deze personenauto vermoedelijk niet rechts genoeg op de rijbaan reed, moest de tractor naar rechts uitwijken. Hierbij raakten de aanhangers in de zachte berm van de sloot aan de rand van de straat. De aanhangers zakten snel naar beneden en kiepten uiteindelijk om in de sloot. De witte personenauto met kenteken uit Hamburg reed ongehinderd door zonder zich druk te maken om de schaderegeling.

De brandweertroepen uit Moorende, Estebrügge en Hove die naar de plek van het ongeluk kwamen, konden gelukkig nog voorkomen dat de tractor niet ook nog door de aanhangers de sloot in werd getrokken. Met behulp van een bergingsploeg uit Sittensen konden de aanhangers uiteindelijk geborgen worden.

Publicatiedatum: 3-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: