Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

's Werelds meest giftige spin in bananen

De Engelse Gemma Price kreeg de schrik van haar leven toen er een zwerm jonge zeer giftige spinnen uit een banaan kwamen kruipen. De 30-jarige vrouw uit Durham was vorige week dinsdag bezig met de banaan te bellen toen de kleine beestjes tevoorschijn kwamen.

De gebelde politie adviseerde haar om samen met haar zeven maanden oude zoon het huis te verlaten. De spinnen werden later geïdentificeerd als Braziliaanse zwerfspinnen. Een beet van deze spin kan een volwassen mens binnen enkele uren doden.

"Terwijl ik banaan pelde, zag ik een wit eierpakketje, wat me niet eerder opgevallen was. Dit pakketje brak en honderden kleine spinnetjes kropen over mijn handen, armen en pyjama. Ik pakte snel mijn zoon op en belde het alarmnummer. De telefonist vroeg of we gebeten waren en toen ik nee zei, adviseerde ze me het huis te verlaten." 

Gemma zegt dat supermarktketen Asda haar een bon van £50 (€59,20)heeft aangeboden om melkpoeder en een nieuwe pyjama te kopen.


Publicatiedatum: