Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

REV Packaging Solutions introduceert Hollywood traysealmachine

Het handmatig afdekken van kratten met folies of netten is een tijdrovende klus. Toch neemt de vraag naar dit type verpakking toe. REV Packinging Solutions heeft daarom de innovatieve Hollywood traysealmachine ontwikkeld.

De gepatenteerde machine dekt kratten van verschillende afmetingen automatisch af met folie of net. Zodra het materiaal is afgesneden, wordt het thermisch verlijmd aan de krat.



De Hollywood sealmachine kan zowel in automatische of handmatige bediende lijnen geïnstalleerd worden. De machine heeft als pluspunt dat hij kleine maten in dubbele of driedubbele rijen tegelijk kan verwerken, waardoor de productiesnelheid toeneemt. Trays van 60 x 40 worden per stuk verwerkt (20 per minuut). Trays van 30 x 20 worden per twee verwerkt (35 per minuut) en trays met een afmeting van 20 x 20 kunnen zelfs met drie tegelijk worden geseald (50 per minuut).




Daarnaast kan de Hollywood netten verwerken zonder deze te koppelen aan folies.
Door de horizontale beweging van de machine kunnen zelfs de meest kwetsbare producten probleemloos en zonder risico verwerkt worden. De Hollywood is geschikt voor de verwerking van onder meer appelen, peren, sinaasappelen, mandarijnen, kiwi's, perziken, nectarines en druiven. De machine is te zien in de REV Packinging Solutions faciliteit in Cesena. 

Voor meer informatie:
REV Packaging Solutions
Email: info@revsrl.com
Web: www.revsrl.com/scheda.php?id=26
Publicatiedatum: