Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
REV Packaging Solutions introduceert Hollywood traysealmachine

Het handmatig afdekken van kratten met folies of netten is een tijdrovende klus. Toch neemt de vraag naar dit type verpakking toe. REV Packinging Solutions heeft daarom de innovatieve Hollywood traysealmachine ontwikkeld.

De gepatenteerde machine dekt kratten van verschillende afmetingen automatisch af met folie of net. Zodra het materiaal is afgesneden, wordt het thermisch verlijmd aan de krat.De Hollywood sealmachine kan zowel in automatische of handmatige bediende lijnen geÔnstalleerd worden. De machine heeft als pluspunt dat hij kleine maten in dubbele of driedubbele rijen tegelijk kan verwerken, waardoor de productiesnelheid toeneemt. Trays van 60 x 40 worden per stuk verwerkt (20 per minuut). Trays van 30 x 20 worden per twee verwerkt (35 per minuut) en trays met een afmeting van 20 x 20 kunnen zelfs met drie tegelijk worden geseald (50 per minuut).
Daarnaast kan de Hollywood netten verwerken zonder deze te koppelen aan folies.
Door de horizontale beweging van de machine kunnen zelfs de meest kwetsbare producten probleemloos en zonder risico verwerkt worden. De Hollywood is geschikt voor de verwerking van onder meer appelen, peren, sinaasappelen, mandarijnen, kiwi's, perziken, nectarines en druiven. De machine is te zien in de REV Packinging Solutions faciliteit in Cesena. 

Voor meer informatie:
REV Packaging Solutions
Email: info@revsrl.com
Web: www.revsrl.com/scheda.php?id=26

Publicatiedatum: 4-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: