Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Duitse retailers vragen om afbreekbare verpakking

"Veel Duitse retailers eisen van Europese verpakkers dat ze verpakking van hout en papierpulp gebruiken voor zomerfruit als perziken en nectarines. Ons materiaal is voor 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Bovendien verlengt het materiaal de houdbaarheid, omdat het meer lucht doorlaat. Bovendien valt het product meer op, omdat het logo van het bedrijf direct op de cellen kan worden gedrukt," aldus Luca Rivoira van Retarder, een bedrijf dat verpakkingsoplossingen levert, die de houdbaarheid van groenten en fruit verbeteren. Papieren cellen verbeteren de kwaliteit van groenten en fruit en combineren een goede bescherming met een sterke presentatie. In tegenstelling tot andere vormen van verpakking beschermen de cellen ook tegen vocht. Papieren cellen zorgen voor een goede ventilatie en laten het product vocht vast houden. 

De verpakking met papieren cellen is beschikbaar in de maten 30x40, 30x50 en 40x60 voor rond fruit, peren, kiwi's en zo nog eens meer dan 40 verschillende soorten. Daarnaast kan er worden gekozen voor een enkele laag papier (60 gram) of een dubbele laag (120 gram) alsook voor verschillende types en kleuren. Al met al is Naturalplus een nieuwe universeel toepasbare cel, die het product tijdens het transport beschermt en die goed opvalt in de schappen.Duurzaamheid is voor Retarder een kernwaarde. Het bedrijf ontwikkelt verpakkingsoplossingen, die de klanten helpen om kostbare natuurlijke grondstoffen te beschermen. 

"Pulp is een biologisch materiaal dat wordt verkregen uit gerecycled papier. Als materiaal beantwoordt het aan alle vereisten voor bescherming en commercialisering. Het product kan worden gebruikt voor verpakking, transport en als display in de schappen. De kennis die we door de jaren heen hebben opgedaan, stelt ons in staat om technische ondersteuning voor export te geven en om een betrouwbare bezorgdienst te vormen," zegt Rivoira tot slot.


Contacts:
Retarder

Via Pomarolo 124
12039 Verzuolo (CN)
Tel.: (+39) 0175 85680
Fax: (+39) 0175 88341
Email: info@retarder.it
Web: www.retarder.it

Publicatiedatum: 3-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: