Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Arplast Packaging richt zich op AGF en tuinbouw met export naar Engeland

Ex-Directeur De Jong Verpakking richt nieuw bedrijf op

Arie Barendregt, de commercieel directeur die De Jong Verpakking de afgelopen 6 jaar met spraakmakende campagnes (met racewagens en mooie meiden) hielp aan nieuwe markten in Nederland, Duitsland en Engeland, heeft een nieuw bedrijf opgericht, Arplast Packaging.   

Dit handelsbedrijf levert maatwerk topkwaliteit bedrukte flexibele film- en folieverpakkingen (flow-wrap verpakking, bedrukte plastic zakken, Doy stazakken en dekselfolie). Het bedrijf richt zich speciaal op exporterende Nederlandse landbouw- en tuinbouwklanten die hun tomaten, paprika's en bloemen van meet af aan in de juiste verpakking en bedrukking willen leveren aan veeleisende en kritische Engelse supermarkten, zoals Aldi, Lidl, Tesco en Asda.

Arplast Packaging ontwerpt in haar eigen studio de voor deze Engelse supermarkten passende en goedgekeurde verpakkingen. Arplast Packaging biedt daarbij een enorme keuze aan passende verpakkingen doordat het bedrijf gebruik maakt van de mogelijkheden van de beste, meest passende en meest concurrerende, bedrukte film- en foliefabrikanten in heel Europa. En indien gewenst wordt er met spoed geleverd vanuit het opslagmagazijn in het Westland.

Voor meer informatie:
Arplast Packaging BV                
Valeriaanstraat 126               
3765 ES Soest                   
Mob: 0630 117 628
Arie@arplastpackaging.nl
www.arplastpackaging.nl/website/en/home

Publicatiedatum: 1-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: