Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Horecaganger stemt in met dubbele portie groenten

Gasten in een restaurant maken er geen probleem van als er minder vlees op hun bord ligt. Tenminste, als de chefkok het daarbij niet te bont maakt en extra groenten serveert. Aan de studie, uitgevoerd in drie echte restaurants, namen ruim duizend gasten deel zonder dat ze dat wisten. De onderzoekers zijn enthousiast over hun bevindingen. Restaurants kunnen een belangrijke rol spelen in het het aanleren van gezonde eetpatronen, schrijven ze in hun studie. Daar horen vanzelfsprekend meer groenten en minder vlees bij.
Publicatiedatum: