Mededelingen

Vacaturesmeer »



Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland




Horecaganger stemt in met dubbele portie groenten

Gasten in een restaurant maken er geen probleem van als er minder vlees op hun bord ligt. Tenminste, als de chefkok het daarbij niet te bont maakt en extra groenten serveert. Aan de studie, uitgevoerd in drie echte restaurants, namen ruim duizend gasten deel zonder dat ze dat wisten. De onderzoekers zijn enthousiast over hun bevindingen. Restaurants kunnen een belangrijke rol spelen in het het aanleren van gezonde eetpatronen, schrijven ze in hun studie. Daar horen vanzelfsprekend meer groenten en minder vlees bij.

Publicatiedatum: 1-5-2017

 



 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: