Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
in Week van Groenten en Fruit

Asperges en Rabarber spelen hoofdrol

Van 1 tot 7 mei 2017 wordt voor de achtste maal 'De Week van Groenten en Fruit' georganiseerd, een initiatief van Frank Fol - De Groentekok - en We're Smart World. Deze laatste is een recent totaalplatform dat een nieuwe visie biedt op een wereld waarin gekozen wordt voor een gezonder, ecologisch, evenwichtiger, socialer en ook respectvoller leven en manier van zaken doen. Bekijk zeker de meer dan 140 quotes van Bekende Europeanen over Groenten & Fruit.


 
Groenten en Fruit van het jaar 2017

Dit jaar zijn asperges de groente van het jaar en is rabarber fruit van het jaar. Asperges zijn een Belgische symboolgroente bij uitstek. De combinatie van gekookte asperges met geprakt ei, gesmolten boter en gehakte peterselie wordt in buitenlandse kookboeken gemeenzaam als 'op zijn Vlaams' vermeld. Daarmee is het gerecht een van de iconen van onze gastronomie. En jawel, mocht u nog twijfelen, rabarber is fruit. De ondergewaardeerde rabarber kan zowel hartig als zoet worden gebruikt.

weresmartworld.com

Publicatiedatum: