Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HDG Services bestaat vijf jaar

Op 1 mei is het exact 5 jaar geleden dat HDG Services onder de nieuw opgerichte BV de eerste opdrachten kreeg voor kwaliteitskeuringen. In klein teamverband begonnen Leander van Bellen, Hans Troost en Marco Smits aan deze nieuwe uitdaging. In de afgelopen 5 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een bekende speler in de markt met 9 collega's en kantoren in Waddinxveen, Ridderkerk en Breda.



Leander van Bellen, directeur van HDG Services, kan zich de start van het bedrijf nog goed herinneren. "We zijn als klein team begonnen, maar de opdrachten bleven toenemen, waardoor we binnen een redelijk korte tijd als bedrijf in omvang zijn gegroeid en onze naam meer bekendheid kreeg." Ook HDG Services merkt dat er een toenemende vraag is naar onafhankelijke kwaliteitscontrole.

"Kwaliteitscontrole is een specifiek vak, waarbij wij de ogen zijn van de klant, dit zijn veelal retailers in de AGF. Dit werk brengt hoge verantwoordelijkheid met zich mee en legt nadruk op een goed onderling vertrouwen tussen ons en onze klanten." Voor Leander zit de kracht van de alsmaar groeiende organisatie in het team. Hij is ongelooflijk trots op het team en wil iedereen graag bedanken voor de inzet van de afgelopen jaren. Over de toekomst van het bedrijf is hij niet dubbelzinnig: "Het ligt in de lijn der verwachting dat retailers met de jaren aan hogere eisen moeten voldoen, waar wij met onze expertise een belangrijkere rol in kunnen spelen."

Voor meer informatie:
HDG Services B.V.

Transportweg 15
2742 RH Waddinxveen
Tel: +31 (0) 180 454730
www.hdgservices.nl 
Publicatiedatum: