Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Nieuwe vertegenwoordiging in Nederland en Vlaanderen voor Kronen

Kronen GmbH, gevestigd te Kehl (D), gaat haar vertegenwoordiging in Nederland en Vlaanderen per 1 mei 2017 opnieuw inrichten. De voorgaande vertegenwoordiger, JFPT/Foodlife, heeft ervoor gekozen om strategische wijzigingen door te voeren, zowel in bedrijfsconcept als in productportfolio, die niet passen in het bedrijfsconcept van Kronen. Daarom is de keuze gemaakt om met ingang van 30 april 2017 de samenwerking te beëindigen. Bij de selectie van een geschikte opvolger voor het Konen-dealerschap stond bij Kronen vooral de behoefte aan een continue verbetering van de relatie met haar klanten centraal. Mede hierom heeft Kronen de zorg voor de Nederlandse en Vlaamse klanten met ingang van 1 mei 2017 bij

Synergy Systems B.V.
Sprendlingenpark 23
NL-5061 JT Oisterwijk
www.synergy-systems.nl

neergelegd, als nieuwe Kronendealer. De dagelijkse leiding van Synergy Systems ligt in handen van Menno Jongsma. Hij is een zeer competente specialist uit de Fresh-cut/AGF industrie en kan beschikken, mede dankzij de bij Synergy Systems aangesloten partners, over een schat aan kennis en ervaring.

Synergy Systems B.V. is het nieuwe samenwerkingsverband tussen Kronen GmbH (D-Kehl), Hitec Foodsystems B.V. (NL-Zwolle) en Marco Integrated Weighing B.V. (NL-Oisterwijk). Synergy Systems B.V. is verantwoordelijk voor de verkoop en service  van Machines, Systemen en Projecten. De synergie in kennis, ervaring en expertise tussen de drie businesspartners staat garant voor een optimale dienstverlening naar de klanten.

Voor service, onderhoud en reservedelen zal per 1 mei de 24/7 service-desk voor Nederland en Vlaanderen operationeel zijn, bemand met ervaren en speciaal getrainde Service Engineers.

In de tussentijd tot 30 april biedt Kronen de verkoop van machines, productielijnen en reservedelen voor Nederland en Vlaanderen rechtstreeks aan (www.kronen.eu).

Over Kronen GmbH

Kronen ontwikkelt en produceert individuele machines, speciaal machines en complete verwerkingslijnen voor het voorbereiden, snijden, wassen, drogen, schillen, verpakken en steriliseren van voedingsmiddelen op middelgrote en grote schaal.

De onderneming telt vandaag de dag 95 medewerkers en is een wereldwijd opererende specialist in machines voor catering, delicatessen, fresh-cut en levensmiddelenindustrie, met wereldwijde vertegenwoordiging in meer dan 60 landen.

De producten worden wereldwijd in meer dan 100 landen geleverd. In nauwe samenwerking met haar klanten en haar internationale partners bewaakt Kronen de traditionele kwaliteit, maar herkent zij ook wereldwijd de veranderende uitdagingen om deze op een creatieve en vooruitstrevende manier op te pakken.

www.kronen.eu


Publicatiedatum: 1-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: