Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Fotoverslag Medfel 2017

Vorige week dinsdag ging in het Franse Perpignan de vakbeurs Medfel in een nieuwe opzet van start. Evenals andere jaren werden de seizoensvooruitzichten voor meloenen, abrikozen, perziken en nectarines gepresenteerd. Dit jaar hadden de perziken- en nectarineramingen echter alleen betrekking op Frankrijk. Italië en Spanje hebben ervoor gekozen om hun prognoses in mei bekend te maken.


Klik hier voor een fotoverslag

Vorst
Dit seizoen waren veel telers en handelaren nieuwsgierig naar de mogelijke gevolgen van de recente vorstperiode.

Bezoekers
De meeste bezoekers aan deze vakbeurs waren uit Frankrijk afkomstig hoewel er ook wat deelnemers uit andere landen uit het Middellandse Zeegebied aanwezig waren. De exposanten waren tevreden over over het aantal bezoekers. Sud de France nodigde kopers uit andere Europese landen uit, wat altijd bijzonder gewaardeerd wordt. Medfel is dan wel niet de drukst bezochte beurs maar exposanten zijn tevreden over de kansen die hij biedt om klanten en concurrenten te ontmoeten. 

Dit jaar werden er weinig nieuwigheden tijdens de beurs gepresenteerd. Desondanks is Medfel op weg één van de bekendste AGF-beurzen in Frankrijk te worden. 

Klik hier voor een fotoverslag

Publicatiedatum: 1-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: