Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Medio mei aanvraag tachograafkaarten volledig online

Kiwa Register bereidt zich voor op implementatie van de nieuwe aanvraagportal voor digitale tachograafkaarten. Als alles volgens planning verloopt, gaat deze portal de tweede helft van mei 'live'. Aanvragen kunnen vanaf dat moment volledig digitaal worden ingediend en direct online worden betaald. Daarnaast is de status van de aanvraag online te volgen en hebben klanten een overzicht over hun aangevraagde en reeds verstrekte producten.

eHerkenning
Voor werkgevers wordt ook het een en ander veranderd. Zo loggen bedrijven in met eHerkenning, betrouwbaarheidsniveau 1. Dit heeft als voordeel dat alle gegevens van de onderneming automatisch worden opgehaald uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Overzicht
Verder heeft de werkgever direct overzicht van de lopende aanvragen en de geldige tachograafkaarten die hij of zij heeft aangevraagd voor het bedrijf of de werknemers. Ook is er is een overzicht beschikbaar van de kaarten die voor verlenging in aanmerking komen, waardoor er tijdig een verlenging kan worden aangevraagd.

Bron: EVOPublicatiedatum: 28-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: