Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Mooie mix van 50-plussers en jonge mensen"

John de Wolf bezoekt BUD Holland

Onlangs was voormalig Feyenoord-speler John de Wolf op bezoek bij BUD Holland. De snoeiharde verdediger van weleer gaat tegenwoordig op zoek naar nieuwe kansen voor vijftigplussers. Bij BUD Holland kwam hij in een gespreid bedje terecht. "Wij werken veel met 50-plussers, omdat die al zo lang bij het bedrijf werken. Maar we hebben een gezonde mix van oudere en jongere werknemers", verklaart directeur Peter Hobert.




"Die mix vinden we belangrijk. Oudere werknemers hebben daarbij een meer coachende rol en tegelijkertijd ontzien we ze bijvoorbeeld in de overuren, waarmee we ze behoeden voor uitval, terwijl de jongere werknemers vaak nog wel een tandje bij kunnen doen", legt Peter uit. Voor John de Wolf is het een succesvoorbeeld. "Dit laat zien zoals het moet gaan binnen een bedrijf met 50-plussers in combinatie met jonge mensen!"


Voor meer informatie:
Bud Holland
Transportweg 67
2676 LM Maasdijk
Tel.: (0174) 53 53 53
Fax: (0174) 51 39 12
www.bud.nl
Publicatiedatum: