Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Directeur Nature’s Pack Arend Solleveld vertrekt per 1 mei

Na 10 jaar verbonden te zijn geweest als directeur aan Nature's Pack heeft Arend Solleveld laten weten het bedrijf per 1 mei 2017 te gaan verlaten. De geplande interne samenvoeging van de bedrijfsactiviteiten van Nature's Pride en Nature's Pack, waardoor Nature's Pack niet meer als zelfstandige entiteit zal opereren, heeft Arend doen besluiten zijn carrière buiten Nature's Pack/Pride voort te zetten.

De rol van Directeur Nature's Pack zal per 1 mei 2017 komen te vervallen en er wordt geen opvolger van Arend benoemd. De verantwoordelijkheden van Arend Solleveld worden binnen Nature's Pride op verschillende personen overgedragen.

De directie is Arend heel dankbaar voor hetgeen hij voor het bedrijf heeft betekend. Hij heeft Nature's Pack in 10 jaar tijd uitgebouwd naar een kwalitatief en professioneel verpakkingsbedrijf en tevens de grootste rijperij van avocado's en mango's in Europa. "Ik laat een fantastisch team en het mooiste machinepark van Europa achter", aldus Arend.

Binnen de organisatie zal Arends professionaliteit, kundigheid, collegialiteit en vrolijkheid gemist worden. Shawn Harris en Fred van Heyningen wensen namens de directie van Nature's Pride en alle medewerkers Arend heel veel succes in zijn verdere carrière.

Voor meer informatie:
Nature's Pride
Honderdland 611
2676 LV Maasdijk
T: 0174 52 59 00
info@naturespride.nl
www.naturespride.nl

Publicatiedatum: 25-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: