Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aspergekwekerij J. Jansen winnaar “Dé Lekkerste Asperge 2017”

Het Brabants Asperge Genootschap maakt bekend dat de proeverij voor de verkiezing van 'Dé Lekkerste Asperge 2017' van het Brabants Asperge Genootschap heeft plaatsgevonden. Met een record deelnemersveld van 39 ingestuurde monsters AA-asperges had de jury een zware dobber om hier uiteindelijk de lekkerste uit te verkiezen. Jan en Maria Jansen van Aspergekwekerij J. Jansen uit Nuenen werden verkozen tot winnaar. Zij wonnen met hun 2e jaars asperge van het ras Cumulus, waarvoor zij 217 punten van de maximaal te behalen 250 punten ontvingen.



De 10-koppige jury, afkomstig uit de agrarische wereld, de horeca, de AGF-sector, maar ook de 'gewone' huisvrouw, boog zich in een uit twee rondes opgebouwde proeverij over de monsters om, geur, kleur, bite, smaak en nasmaak te beoordelen en hieraan een puntenscore toe te kennen.

Tijdens de officiële opening van het Brabantse Aspergeseizoen maandag 24 april bij restaurant de Collse Hoeve te Nuenen is de hierbij horende oorkonde en trofee aan de trotse winnaars overhandigd, welke zij gedurende een jaar in hun boerderijwinkel mogen zetten.
 
Voor meer informatie:
Aspergekwekerij J. Jansen
Jan en Maria Jansen
Boord 14, 5674 ND Nuenen
T: 040-2837418
www.kwekerij-jansen.nl
Publicatiedatum: