Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Klanten vonden naalden in product

Morrisons roept sperziebonen terug

De supermarktketen Morrisons heeft bepaalde verpakkingen sperziebonen teruggeroepen nadat twee klanten naar verluidt naalden in de groenten hadden gevonden. De terugroeping betreft verpakkingen gedopte bonen (170 gram) met de houdbaarheidsdata 22 april, 23 april en 24 april 2017.

Morrisons toelichting bij de terugroeping: "Als voorzorgsmaatregel roepen we bovenstaand product terug, omdat er een zeer kleine kans is dat sommige verpakkingen metalen onderdelen bevatten. We vragen alle klanten geen sperziebonen met deze houdbaarheidsdata te consumeren en het product terug te brengen naar de dichtstbijzijnde Morrisons winkel, waar ze hun geld terugkrijgen. Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak dat dit kan veroorzaken en verzekeren klanten van ons continue streven naar de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen."

Een woordvoerder van Morrisons: "We zijn op de hoogte gesteld van twee incidenten waarbij metaal werd gevonden in sperzieboonverpakkingen. De gezondheid en veiligheid van onze klanten is onze voornaamste prioriteit, dus als voorzorgsmaatregel roepen we de producten terug en zetten we ons onderzoek voort. De relevante autoriteiten zijn geïnformeerd en we praten ook met de twee gedupeerde klanten."

source: telegraph.co.uk

Publicatiedatum: 25-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: