Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Italiaanse machinefabrikant MFT biedt oplossingen op maat

"Tegenwoordig willen klanten niet alleen een machine maar volledige dienstverlening. Met name in opkomende landen is er vraag naar technologische oplossingen op maat," legt Thea Giordano uit, marketing- en exportmanager van Morrone Food tech (MFT), fabrikant van AGF-verwerkingsmachines.

"We houden ons hier in toenemende mate mee bezig. De klant vertelt ons zijn idee en wij leveren niet alleen de machine maar ook technisch advies en haalbaarheidsrapporten.""De dienstverlening tijdens de fabricage en installatie is uiteraard gekoppeld aan onze after-sales service en het feit dat wij degelijke machines vervaardigen met de beste onderdelen die weinig onderhoud nodig hebben. Buitenlandse klanten stellen de hoogste eisen, waarbij de criteria van land tot land verschillen. 2016 was een goed jaar voor het bedrijf. We hebben nieuwe markten veroverd en onze positie als leverancier van complete systemen versterkt. Daarnaast hebben we ook nieuwe werknemers aangenomen."MFT levert complete lijnen om de productiviteit van de fruit verwerkende sector te verhogen en biedt oplossingen voor verwerkers van gesneden fruit, jam en gedroogd fruit. Het bedrijf ontwikkelt sorteer-, schil-, snij-, ontpit-, verwerkings- en verpakkingsmachines voor de verwerking van appelen, peren, kiwi's, sinaasappelen, ananas, meloenen, mango's, perziken, nectarines, kaki's en cactusvijgen.

MFT biedt ook een serie machines aan voor de verwerking van tomaten (gepelde tomaten, tomatenblokjes, -sap, -puree en ketchup, groenteconserven, producten op olie en azijn, peulvruchtenconserven, diepvriesgroenten, gedroogde en gegrilde groenten.MFT zal aanwezig zijn op de vakbeurs Macfrut die van 10 tot 12 mei in Rimini gehouden wordt. "Ik denk dat dit evenement voor ons een goede gelegenheid is om onze aanwezigheid op de internationale markt te versterken," aldus Giordano.

Bezoekers zijn welkom in Hal D3, Stand 027 waar zij geïnformeerd zullen worden door directeur Maurizio Morrone, marketing- en exportmanager Thea Giodano, Marina Savin en Lorena Leo, beiden sales manager.Contact:
M.F.T. Srl
Via Madonna di Fatima, 35
84016 Pagani (SA)
Email: info@mftitalia.com
Web: www.mftitalia.com
Facebook: www.facebook.com/morronefoodtech
Vimeo: www.vimeo.com/morronefoodtech

Publicatiedatum: 25-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: