Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
"Prijsbeleid online supermarkten steeds doorzichtiger"

Tholen – "Het prijsbeleid van supermarkten wordt steeds doorzichtiger. Door het het online-aanbod hebben ketens op het gebied van consumentenprijzen geen geheimen meer. Consumenten kunnen slimmer shoppen door gebruik te maken van deze informatie, bijvoorbeeld via de app Sjoprz. Een investering van 1,1 miljoen luidt een nieuwe fase in voor het gelijknamige bedrijf. Sjoprz wordt uitgebreid met een bespaarbuddy, die de voordeligste winkel toont voor de complete boodschappenlijst.  Ook geeft de app voordelige alternatieven aan. Wanneer iemand een snackkomkommer op het lijstje zet, dan tonen we ook de prijs van een normale komkommer", vertelt oprichter Gaspard Jaspars van Sjoprz.Handel
Maar ook producenten en handelaren kunnen profiteren van de kennis die Sjoprz verzamelt en opbouwt. "Door deze investering kunnen we ook de BtB-kant beter uitwerken. We gaan analyses doen en een back end maken die voor producenten te benaderen is.  Daarmee wordt het mogelijk om de prijs van bijvoorbeeld een komkommer in de diverse supermarkten volgen, in welke supermarkt een aanbieding met komkommers loopt, wat de gemiddelde prijs in de afgelopen vier weken was en noem maar op", vertelt Gaspard. Vooral A-merken hebben nu interesse in deze informatie maar Sjoprz kan ook inspelen op wensen van geïnteresseerde partners uit de AGF-branche.

Vergelijken
Sjoprz vergelijkt iedere dag meer dan 7000 aanbiedingen en prijzen van meer dan 100.000 artikelen bij de Nederlandse supermarkten, waaronder het AGF-assortiment. Hoewel allerlei informatie online te vinden is, is het vergelijken ervan niet zo simpel. Sjoprz is een tool die consumenten helpt bij het organiseren van boodschappen en het behalen van voordeel en helpt hen daarbij ook met het maken van gezonde en duurzame keuzes. Prijsvergelijking gaat op basis van prijs per eenheid of bij kolen of komkommers bijvoorbeeld per stuk. Informatie over herkomst en variëteiten van groenten en fruit worden nog niet bijgehouden.

Voor meer informatie:
Sjoprz
Gaspard Jaspars
T: 06 51 06 99 14
gaspard@sjoprz.nl
www.sjoprz.nl


Publicatiedatum: 25-4-2017
Auteur: Marjet Lubbers
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: