Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Deli XL krijgt Spaans zusterbedrijf

Bidcorp (het moederbedrijf van Deli XL, binnenkort Bidfood Nederland) heeft 90 procent van het belang in Spaans foodservicebedrijf Guzmán Gastronomía and Cuttings overgenomen. Dat maakt de organisatie in april bekend. De overname van Guzmán ligt in lijn met de strategie van Bidcorp om wereldwijd te groeien in de out-of-home foodservice.

Guzmán bestaat reeds 80 jaar en is gespecialiseerd in het leveren van verse groenten en fruit. Daarnaast omvat het assortiment salades, broden en sauzen, ontwikkeld in samenwerking met lokale topchefs. Guzmán beschikt over een uitgebreid netwerk van Spaanse versleveranciers en is daarmee in staat zusterbedrijven in andere Europese landen te helpen om Spaanse producten bij de bron in te kopen. Ook Deli XL (binnenkort Bidfood Nederland) zal deze internationale connectie inzetten om haar klanten lokaal nog succesvoller te kunnen maken.

Bron: Deli XL

Publicatiedatum: