Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Vierde dag geopend

Lekker Venlo breidt uit Cinema Culinair

De achtste editie van Lekker Venlo is voor het eerst sinds de oprichting een vierde dag geopend. Tijdens Cinema Culinair, op donderdag 15 juni, komen film en food samen. Op het evenement zijn toprestaurants uit de regio aanwezig die graag het publiek laten proeven van de heerlijkste gerechten en wijnen. Het entertainmentprogramma zorgt ervoor dat de bezoekers zich volop vermaken.

Op vrijdagavond vindt traditioneel de businessavond plaats: een avond waar netwerken onder het genot van maaltijden en wijnen centraal staat. De komend editie is het evenement naast de zaterdag en zondag ook op donderdag vanaf 16:00 uur vrij toegankelijk. Lekker Venlo Cinema Culinair powered by Media Markt Venlo biedt drie films aan, allen met een culinair randje natuurlijk, die gratis vertoond worden.

Verbinden van de regio
De organisatie van Lekker Venlo vindt het belangrijk om de bezoekers kennis te laten maken met de vele toprestaurants die de regio, zowel in Nederland als Duitsland, rijk is. Naast de restaurants biedt de regio nog veel meer: vele groentes worden in de regio geteeld. Gedeputeerde van de provincie Limburg, Ger Koopmans, onderschrijft het sterke culinaire karakter van de regio: "Op het evenement Lekker Venlo zie je hoe rijk de regio is: van telers tot toprestaurants."

De aanwezige restaurants
Tijdens de achtste editie van Lekker Venlo presenteren de volgende restaurants zich: Aubergine, Cabillaud, Galerie de Hoeve, The Scelta Kitchen, Boca, Bruiz, Chateau de Raay. Beej Benders, Yagua Skybar, Ijssalon Clevers en uit Duitsland: Thomas en La Piazza

Publicatiedatum: 24-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: