Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Panalpina lanceert netwerk met ambitieuze groeiplannen

Het transport van versproducten is een grote markt en Panalpina heeft de ambitie marktleider te worden. Het bedrijf biedt zijn klanten wereldwijd complete end-to-end oplossingen en heeft de doelstelling tegen 2020 de meest gekozen leverancier van perishables-logistiek te zijn. 



"We kunnen producenten en exporteurs verbinden met importeurs en retailers in de hele wereld waardoor we de groei van de internationale handel in versproducten van veld tot schap mogelijk maken. Daarnaast garanderen we productintegriteit gedurende de gehele koelketen," legt Colin Wells van Panalpina uit. "We zien een enorm potentieel om onze geografische aanwezigheid en capaciteit sterk uit te breiden in Noord- en Zuid-Amerika, Afrika, Europa, Azië en Australië."

Het Panalpina Perishables Network biedt een scala aan transportmogelijkheden afhankelijk van de urgentie en vrachtgrootte. Het biedt onder meer temperatuurgecontroleerde luchtvracht, ook op de vluchten van het Panalpina Charter Network, koelcontainertransport over zee, gekoeld wegtransport en koeriersdiensten, of alle mogelijke combinaties hiervan. De specialisten van Panalpina garanderen een hoogwaardige dienstverlening waarbij gekozen wordt voor de meest optimale en snelle vorm van transport en bieden daarnaast een volledig inzicht in de toeleveringsketen en werken volgens internationale wet- en regelgeving.

De groeiperspectieven en het internationale karakter van de verslogistiek zijn aantrekkelijk voor Panalpina. Het bedrijf begon in Latijns-Amerika maar heeft zijn activiteiten vervolgens uitgebreid naar Europa en Afrika. Het Panalpina Persihables Network zal aanvankelijk in de 15 belangrijkste landen ingevoerd worden maar het is de bedoeling het netwerk naar alle regio's uit te rollen. 

"De wereldwijde vraag naar verse AGF groeit, gedreven door het veranderende consumentengedrag in westerse landen en de bevolkingsgroei en welvaartsstijging in Azië-Pacific. Onze honger naar een groot aandeel in deze markt groeit eveneens," aldus Karl Weyeneth, commercieel directeur Panalpina. 


Voor meer informatie:
Sandro Hofer
Panalpina
Tel: +41 61 226 11 66
sandro.hofer@panalpina.com

Colin Wells
Tel: +44 208 587 9036
colin.wells@panalpina.com

Publicatiedatum: