Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Erik de Klerk van Profix IT Solutions:

"Zestien nieuwe AGF software implementaties afgelopen jaar"

"AGF Software is weer in trek", aldus Erik de Klerk van Profix IT Solutions. "Na een aantal crisisjaren durven bedrijven weer te investeren in goede AGF software. Eigenlijk raar want juist door te investeren in een mindere periode kun je concurrentievoordeel behalen doordat bijvoorbeeld marges en resultaten beter inzichtelijk worden en je juist daar in mindere tijden op kunt sturen."

Profix IT Solutions heeft afgelopen jaar 16 nieuwe implementaties gedaan. "De nieuwste versie van onze software slaat aan. Met name de flexibiliteit van de Profix AGF software maakt het ons mogelijk om elk proces binnen elk bedrijf te stroomlijnen en hierdoor de bedrijfsprocessen naadloos aan te laten sluiten aan de software. Daarnaast is ook de abonnementsvorm voor met name kleinere bedrijven zeer interessant gebleken", vertelt Erik.

Inmiddels zijn de kleinere bedrijven (1-5 gebruikers) operationeel en de implementaties van de grotere bedrijven (30+ gebruikers) in de eindfase van de implementatie beland. "De moderne technieken in combinatie met het behouden van snelheid in inkoop/verkoop zorgt ervoor dat bedrijven weer jaren vooruit kunnen. Alle functionaliteit, die tegenwoordig nodig is om een AGF bedrijf te runnen, is aanwezig. Naast de Profix AGF software bestaat de toegevoegde waarde van Profix IT Solutions uit een team van consultants en programmeurs die door hun jarenlange ervaring in de AGF aan één woord genoeg hebben en klanten dus goed en snel van dienst kunnen zijn. Dit alles tegen een betaalbare prijs", besluit Erik.

Voor meer informatie:
Profix IT Solutions
Erik de Klerk
Tel: 076-2011402
www.profix-it.nl

Publicatiedatum: 21-4-2017

  

Reacties:


Goed bezig, Erik!
Wouter Pronk, Medemblik - 21-4-2017 12:19:39


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: