Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Actie bevordert herhaalaankopen met blijvend resultaat"

Schulp Voorjaarsverrassing weer bij speciaalzaken

Sinds de Paasdagen staat de Schulp Voorjaarsverrassing weer in de speciaalzaken. Onder meer bij Henk Huver van Huver Groente & Fruit in Emmeloord. Henk geeft aan dat hij toe was aan de voorjaarsactie van Schulp: "het levert altijd extra omzet op met bijvoorbeeld Pasen en Moederdag." Ook Edwin Dijkema van Marco's Groente & Fruit in Julianadorp onderschrijft dit: "Je hebt er geen werk aan, het verkoopt zichzelf. Het sluit ook goed aan bij de wensen van de consument. Bovendien is het een erg leuk cadeau."



Verkoopadviseur Jaap van Pijkeren van Schulp Vruchtensappen licht toe dat veel versspecialisten het voordeel van deze actie inzien. "Consumenten maken op doeltreffende wijze kennis met de sappen van Schulp en de nieuwe smaakvarianten. Dit bevordert herhaalaankopen, waardoor deze actie een blijvend resultaat oplevert."

Beide ondernemers maken dit jaar gebruik van een speciale houten presentatie die verrijdbaar is. Hierdoor kan er buiten de winkel ook de aandacht van passanten getrokken worden, aldus Henk Huver. Edwin Dijkema vult aan dat hij meer verkoopt door deze mobiele presentatie. Hij is dan ook blij met de samenwerking met Schulp. "Ik ben gestopt met veel randassortiment in mijn winkel, maar niet met Schulp. Daar heb ik veel van staan omdat ik er ook veel van verkoop", vertelt hij.

De Schulp voorjaarsactie bestaat dit jaar uit zowel een reguliere variant als een variant met biologische sap. Beide varianten zijn nog beperkt verkrijgbaar.

Voor meer informatie:
Schulp Vruchtensappen
Zandpad 76
3621 NG Breukelen
T: 0346 - 25 96 30
F: 0346 - 25 96 31
www.schulp.nl
Publicatiedatum: