Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LBP Rotterdam kiest voor zonne-energie

Door het plaatsen van 1400 zonnepanelen op het dak van haar gebouwen in Maasdijk heeft LBP Rotterdam onlangs verdere stappen gezet in de keuze voor een schoner milieu. "Duurzaamheid is belangrijk geworden daar waar energiebronnen uitputten of minder geschikt zijn geworden voor gebruik. Het gebruik van de zon is een veel gekozen weg om zelf op een meer natuurlijke wijze energie op te wekken door zonlicht om te zetten in elektriciteit. De stroomrekening bij LBP, met 26 koelcellen, 8 rijpcellen, ompakruimten en ruime kantoren was elke maand aanzienlijk. Door het plaatsen van deze 1400 panelen verwachten we de energiekosten voor een belangrijk deel naar beneden te brengen", vertelt Anton Filippo.


 
Door het gebruik van de zonnepanelen zal naar verwachting 0.392 megawatt energie genereren waardoor LBP voor een aanzienlijk deel van de energie zelfvoorzienend zal worden. Eerder al koos LBP voor hybride auto's voor het personeel, voor elektrische vorkheftrucks in de loodsen en voor het terugwinnen van de warmte van de koelinstallaties om de vloeren te verwarmen. "Naast alle LED verlichting in de gebouwen is deze nieuwe ontwikkeling met de zonnepanelen een nieuwe stap voorwaarts in de verbetering van ons milieu. Mocht u deze zomer in uw vakantievliegtuig, privé jet, luchtballon of anderszins over het pand van LBP vliegen, dan zijn onze zonnepanelen in ieder geval niet te missen", besluit Anton.

Voor meer informatie:
Anton Filippo
L.B.P. Rotterdam BV
Honderdland 50,
2676 LS Maasdijk
Tel: 0174 - 530545
afi@lbprotterdam.nl
www.lbprotterdam.nl
Publicatiedatum: