Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tesco brengt recyclebare champignonverpakking op de markt

Tesco test een nieuwe verpakking voor hun verse champignons. Hierdoor zouden de champignons langer vers blijven en wordt voedingsverspilling tegengegaan. "We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om voedingsverspilling te verminderen en onze klanten verse, Britse producten aan te bieden. Daarom brengen we deze week onze volledig recyclebare verpakking uit", vertelt de retailer.



Het bakje is gemaakt van pulp. "Klanten vertelden dat er soms condensatie optreedt in de plastic bakjes, waardoor de kwaliteit van de champignons snel achteruit ging. Daarom hebben we manieren gezocht om de kwaliteit te verbeteren en onze producten langer vers te houden", verklaart de retailer.Door de nieuwe verpakking wordt de houdbaarheidsdatum verlengd en hoeven winkels minder snel hun producten weg te gooien. Ook kunnen de klanten hun champignons langer bewaren waardoor er hopelijk minder voeding weggegooid zal worden. 
Publicatiedatum: