Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Gert Kolkman, Kolkman Verpakkingen

"Dé mogelijkheid om je met champignons te onderscheiden is de verpakking"

Tholen - Onderscheiden in de champignonmarkt viel de afgelopen jaren nog niet zo mee. "De witte champignons zijn het zelfde gebleven en ook het blauwe bakje ziet er al 30 jaar hetzelfde uit. Daarom is de verpakking de mogelijkheid om je te onderscheiden ", vertelt Gert Kolkman van Kolkman Verpakkingen uit Hedel. "Met de ontwikkeling die we doen, kunnen we onze klanten echt meerwaarde geven. Ons doel is, dat de klant zich kan onderscheiden. Niet zoveel mogelijk massa te stampen, want dat komt daarna vanzelf. "

Uitgangspunt bij Kolkman Verpakkingen is dat de klant centraal staat en er op een open en eerlijke manier samen wordt gewerkt. "De klant moet zich kunnen onderscheiden. We zijn dan wel een kleine speler, maar wel gigantisch flexibel en luisteren naar de klant. Daarbij hebben we – met onze capaciteit en met onder meer een eigen matrijzenmakerij - een zodanige capaciteit om zowel de grote  als de kleine bedrijven te bedienen."Kolkman kan met recht een familiebedrijf worden genoemd. Oprichter Jan Kolkman ging twee jaar geleden met pensioen, maar zonen Jan junior, Nico en Gert dragen inmiddels zorg voor respectievelijk het bedrijfsbureau, de technische zaken en de commercie. Gemiddeld houdt het bedrijf 24 man aan het werk."We leveren onze verpakkingen door heel Europa van Nederland, België, Frankrijk, Litouwen, tot Polen en Griekenland. "Met name de verre landen zijn de laatste jaren in opkomst. We kunnen onze klanten ook van machines voorzien, al maken we die niet zelf."

"We leveren tal van AGF-verpakkingen, maar de champignonverpakking is nog altijd onze hoofdmoot. Gelukkig is de champignonmarkt dit jaar beter, maar het product heeft het wel moeilijk. Daarom is het zo belangrijk dat de sector zich verder ontwikkelt. Het gaat er uiteindelijk om hoe de producten eruit springen in het supermarktschap", concludeert Gert. "Het mooie is dat wij die hele kant van het verhaal invullen van de klant. Lang niet iedereen in de AGF-sector kent ons nog, maar dat is tegelijk een mooie kans. We hebben een hele markt voor ons liggen!"

Voor meer informatie:
Gert Kolkoman
Kolkman Verpakkingen Hedel
Architronlaan 3
5321 JJ Hedel
Tel: +31 (0) 73 5992255
g.kolkman@kvh.nl
www.kvh.nl

Publicatiedatum: 21-4-2017
Auteur: Izak Heijboer
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*