Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Nijssen Koeling verandert bedrijfsnaam in Nijssen

Voortaan gaat Nijssen Koeling officieel verder als Nijssen. Het betreft uitsluitend een naamswijziging. Al het andere (juridische entiteit, eigendom, directie, medewerkers, activiteiten, accreditatie, contracten, verplichtingen, adres- en bankgegevens) blijft ongewijzigd.Meer dan koeling
In 1948 zette de familie Nijssen haar eerste stappen in de koudetechniek. In eerste instantie maakte het bedrijf naam met de ontwikkeling van geavanceerde industriële koelsystemen. Gaandeweg kwamen daar ook rijpkamers, ULO-systemen en klimaatkamers bij. Het bedrijf groeide uit tot een toonaangevende nationale en internationale speler. En met de expertise op het gebied van ledverlichting voor plantengroeisystemen is Nijssen steeds nadrukkelijker actief op het gebied van vertical farming en controlled environment agriculture. Omdat de activiteiten daarmee zoveel breder zijn dan koeling, is de bedrijfsnaam voortaan simpelweg Nijssen.
 
Wat verandert er?
Nijssen verwerkt de naamswijziging zo spoedig mogelijk in de registratie, licenties, accreditaties en documenten. Klant ontvangen hun facturen in het vervolg met de nieuwe tenaamstelling. Reeds ontvangen facturen kunnen gewoon worden betaald op de gebruikelijke bankrekening ten name van de oude BV.  Leveranciers worden verzocht om hun facturen voortaan te richten aan Nijssen BV. 

Nieuw telefoonnummer service-afdeling
De service-afdeling heeft een eigen telefoonnummer om de klanten van dienst te kunnen zijn. Voor contact over service en onderhoud, servicebestellingen en storingen is de afdeling voortaan rechtstreeks bereikbaar via 071-5247690. In geval van storingen is dit nummer 24/7 bereikbaar. Per e-mail is de service-afdeling bereikbaar via service@nijssen.com.

Voor meer informatie:
Nijssen BV
Bio Science Park
Einsteinweg 3
2333 CC Leiden
T: 071 – 521 62 14
info@nijssen.com
www.nijssen.com

Publicatiedatum: 18-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: