Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Cydiance temperatuurregistratie-apparatuur

Het Chinese technische bedrijf Cydiance brengt binnenkort een nieuwe serie datacontrole-apparaten op de markt, die wereldwijd gedistribueerd zullen worden.


Tina Sun en Austin van Cydiance

Realtime controle-apparatuur
"Wij ontwikkelen temperatuurcontrole-apparatuur en temperatuurdataloggers. Met deze apparaten kan de temperatuur tijdens transport nauwkeurig gemonitord worden. We leveren twee typen loggers. Het eerste type C1 werkt onafhankelijk tijdens transport en levert bij aankomt een rapportage. Dit apparaat is volledig NIST-traceerbaar, één van de hoogste standaarden calibratienormen in de Verenigde Staten. De temperatuurcalibratie is cruciaal voor de nauwkeurigheid van onze producten en we zijn er trots op dat we aan deze internationale standaard voldoen. Het tweede type is de M100 dat gedurende het transport verbonden is met online applicaties en in staat is realtime gegevens te verschaffen. Het tweede apparaat houdt contact met online applicatiesoftware zodat het realtime temperatuurgegevens levert. Het maakt automatisch contact met het internet en alle relevante gegevens met betrekking tot de temperatuur kunnen per sms of email verzonden worden. Beide apparaten leveren niet uitsluitend temperatuurinspectiegegevens maar houden ook alle gegevens bij met betrekking tot locatiewijzigingen en veranderingen van de luchtvochtigheid. Na grondig onderzoek en testen zijn we klaar om ons nieuwe realtime controle-apparaat nog deze zomer op de markt brengen," vertelt Austin.
De verschillende controle-apparaten van het bedrijf, geschikt voor transittijden van 5 tot 90 dagen.

Shandong Artisan Foods is een grote exporteur van knoflook en gember. Het bedrijf maakt gebruik van de Cydiance apparatuur in zijn containers voor de gemberexport. "Cydiance apparaten zijn compact, gebruiksvriendelijk, waterbestendig en eenvoudig te bevestigen. Daarnaast is het ontwerp van de apparatuur erg duidelijk. Zo is de 'stop' toets goed herkenbaar om vergissingen te voorkomen," legt de exportmanager van Shandong Artisan Foods uit. Een Cydiance controle-apparaat, bevestigd aan een pallet in een container met verse gember

Een exporteur van sugar snaps uit Guatemala is ook onder de indruk van het gebruiksgemak van de apparaten. Op de foto rechts is een Cydiance-logger te zien die bevestigd is aan een pallet verse erwten.

het M100 realtime datacontrole-apparaat is vanaf deze zomer verkrijgbaar.


Voor meer informatie:

 Austin Gu, Managing Director
Cydiance Technology
www.cydiance.com
Austin@Cydiance.com
Tel:  +86  21 6034 8000Publicatiedatum: 20-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: