Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Luscious Fresh treft voorbereidingen Europese export

Chinees exportseizoen suger snaps en peulen gestart

"We bereiden ons voor op de start van het exportseizoen voor peulen en sugar snaps. We hopen dit jaar ruim 400 ton naar Europa te exporteren. Een derde van dit volume betreft peulen en het overige deel sugar snaps," vertelt Sherry van Luscious Fresh. "Ons Chinese areaal wordt ieder jaar groter. 

"Yunnan is één van onze belangrijkste productiegebieden. Als gevolg van de vele regenachtige dagen en het koude lenteweer heeft de oogst hier wat vertraging opgelopen. In Xuzhou waren de weersomstandigheden beter en is het seizoen wel op tijd begonnen. Rond 20 april zullen de eerste volumes geëxporteerd worden en het seizoen duurt zo'n acht weken."
 
"Vorig jaar exporteerden we gedurende het piekseizoen zo'n 110 ton per week naar Europa, Canada en Australië. We zullen dit seizoen grotere volumes per luchtvracht verzenden dan vorig jaar. Om alle zendingen op tijd te versturen, maken we vooraf een exacte seizoensplanning. Dit jaar vinden zee- en luchttransport gelijktijdig plaats. Ons team doet er alles aan om ons korte maar intensieve exportseizoen soepel te laten verlopen."


 
Het team van Luscious Fresh heeft al meer dan 20 jaar ervaring met de teelt van peulen en sugar snaps. Het bedrijf werd in 2001 opgericht en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot één van China's grootste exporteurs van verse peulen en sugar snaps. Nadat het bedrijf in 2012 de GlobalGAP en ETI certificaten ontving, is het gestart met de export naar Europa. Alle sugar snaps en peulen worden zorgvuldig met de hand geplukt en gesorteerd. 


 
Sherry Xu
Luscious Fresh Co. Ltd.
http://www.lusciousfresh.com/ (Currently under construction)
Telephone number: +86 532 8091 4977
Email: sherry@lusciousfresh.com
Email: monica@lusciousfresh.com


 

Publicatiedatum: 18-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: