Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Fairtrade Duitsland overstijgt de miljardengrens in haar jubileumjaar

TransFair voorzitter Dieter Overath presenteert op 22 mei in Berlijn tijdens de jaarlijkse persconferentie de cijfers van boekjaar 2016. Precies op tijd voor het 25-jarig jubileum van TransFair overstijgt de omzet, die in Duitsland met fairtradeproducten behaald wordt, de miljardengrens. Een groter bewustzijn voor duurzame consumptie, een groeiend engagement van de handel en producenten evenals een actieve burgermaatschappij als fundament houden de fairtrade handel op groeikoers.


Dieter Overath presenteert de cijfers van boekjaar 2016 op 22 mei in Berlijn

Heinz Fuchs, voorzitter van de raad van commissarissen, blikt terug op de strategische doelen van TransFair om zich op politiek en economisch niveau sterk te maken voor het reduceren van armoede en ongelijkheid binnen de wereldhandel.

Uit Nicaragua, fairtrade partnerland van het eerste uur, zal Merling Preza Ramos aan de persconferentie deelnemen. Als bedrijfsleiders van de koffieorganisatie Prodecoop en bestuurslid van het Latijns-Amerikaanse producentennetwerk CLAC informeert zij over de actuele uitdagingen in de teeltlanden, zoals bijvoorbeeld de klimaatverandering.

Publicatiedatum: 18-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: