Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Thoolse aardappelen binnenkort ook thuisbezorgd

Tholen – De Thoolse aardappelen van Maatschap Gebroeders Gunter uit Sint-Annaland werden tot op heden altijd op veiling Alvantho verkocht. Voorlopig gaan de aardappelen nog altijd via de klok, maar de maatschap oriënteert zich nu ook op de online verkoop. Vanaf 1 juni is het namelijk mogelijk om de Thoolse aardappelen thuis te laten bezorgen. En deze stap is hard nodig, vindt Martien Gunter. "Om de naamsbekendheid van dit unieke product te vergroten, moet je meegaan met de tijd."



"We merken dat het aandeel van de verse aardappelen op de versmarkt de laatste jaren afneemt. Rond de tijd dat de primeuraardappelen er weer zijn, zie je veel buitenlandse aardappelen in de schappen. Daarbuiten zie je natuurlijk binnen supermarkten een duidelijke koers richting meer online verkoop", verklaart Martien zijn keuze. 

"Klanten kunnen nu al bestellen. De bedoeling is dat deze bezorgservice straks in heel Nederland wordt uitgerold." De aardappelen verschijnen in een unieke bewaarbox met een verpakkingsgrootte van 5 en 10 kg.



Voor meer informatie:
Martien Gunter
Maatschap Gebroeders Gunter

Oudelandseweg 6
4697 RN Sint Annaland
M: 06-15414606
info@mtsgunter.nl
www.thoolseaardappelen.nl