Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Martin Francis - Francis Trading BV

Nam Dok Mai-mango's voor €9 per kilo

De Nam Dok Mai is een mangoras zonder vezels en een zoete smaak. Er komt steeds meer vraag naar de Nam Dok Mai vanuit markten in Noord-Europa en Duitsland. "We zetten sinds de jaren '90 Nam Dok Mai mango's op de markt, die worden geteeld in exotische landen," zegt Martin Francis van Francis Trading B.V. Volgens de vertegenwoordiger neemt de omzet sinds de afgelopen jaren toe, omdat het product aan naamsbekendheid heeft gewonnen. Ook zijn de Nam Dok Mai mango's steeds beter verkrijgbaar.



Nam Dok Mai mango's kosten doorgaans zo'n €9 per kilo. In tegenstelling tot andere mangorassen blijft deze prijs stabiel. "Dit is doorgaans een sterk concurrerende prijs, omdat er veel volume beschikbaar is," zegt Francis. De omzet is echter afhankelijk van het weer en of er tegelijkertijd ook andere mangorassen op de markt verkrijgbaar zijn. "Er wordt per week ongeveer 3.000 kilo aan Nam Dok Mai mango's verkocht," aldus Martin Francis.

Voor meer informatie:

Martin Francis
Francis Trading B.V. 
Tel.: +31 622184207
Publicatiedatum: