Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
"Samenwerking met Hoogstraten verder uitbouwen"

Leden CLTV Zundert krijgen 1% van de veilingomzet

Het bestuur van CLTV Zundert heeft in haar laatste bestuursvergadering besloten om over 2016 een winstuitkering te doen van 1,0% van haar veilingomzet.
De veilingomzet bereikte in 2016 een recordomvang van ruim 30 miljoen euro en bestaat voor ruim 98% uit aardbeien. De aardbeien worden in productfusie door Coöperatie Hoogstraten vermarkt. Het positieve financiële resultaat over 2016 en de stabiele vermogenspositie van de coöperatie waren voor het bestuur aanleiding om tot deze uitkering te besluiten.Visie komende jaren
Afgelopen jaar heeft het bestuur van CLTV Zundert in overleg met haar leden een visie opgesteld om ook in de toekomst een sterke partner te blijven in het hart van dé zachtfruitregio van Nederland. In verband hiermee is de intentie uitgesproken om de succesvolle samenwerking met Coöperatie Hoogstraten verder uit te bouwen. Enerzijds wil CLTV Zundert dit realiseren door een omzetgroei in aardbeien, bij zowel bestaande als nieuwe leden. Daarnaast hebben de samenwerkende partijen ook de intentie uitgesproken om de komende jaren sterk in te zetten op volumegroei van overig zachtfruit onder het Hoogstraten-merk.

Voor meer informatie:
Erik Bastiaensen
e.bastiaensen@cltvzundert.nl
Marcel Biemans
m.biemans@cltvzundert.nl

Publicatiedatum: 13-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: