Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Telers van ZON in culinair TV-programma

Nederland Proeft is een inspirerend televisieprogramma waarin het draait om culinair genieten in eigen land met producten van eigen bodem. De telers die bezocht worden, zijn ZON telers en zij geven presentator Winston Post uitleg over de teelt van hun product.

In Nederland Proeft wordt de kijker elke week verrast met de lekkerste recepten en staat oer-Hollandse groenten of fruit centraal. Winston Post en Lisa van Cuijk ontdekken in elke aflevering de mooiste producten uit ons land om deze vervolgens te verwerken in een heerlijk gerecht.Tomaten, aubergine of blauwe bes: elke week staat groente of fruit centraal in Nederland Proeft. Winston gaat elke week op zoek naar de oorsprong, met de vraag: waar komt het product precies vandaan? Het koken laat Winston aan Lisa over. Koken gebeurt dan ook bij de oorsprong: vanaf het land in de klei of vanuit de kas waar de telers van ZON fruit & vegetables hun producten telen.

Niet alleen op televisie komen heerlijke recepten voorbij, maar ook online op Facebook, Instagram en op de website van Nederland Proeft is er genoeg inspiratie voor thuis.

De eerste uitzending is op 16 april om 17:00 uur op RTL4. Dan staat het product tomaat centraal. Deze aflevering wordt de week erna gevolgd door paprika, aubergine, asperges, rabarber, venkel, courgettes en blauwe bessen.


Publicatiedatum: 13-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: