Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Krielaardappelen met kaas in handige shaker

Het Amerikaanse RPE, producent van aardappelspecialiteiten, heeft de nieuwe smaak 'Cheddar Cheese' aan zijn Take & Shake-lijn toegevoegd. Cheddar Cheese heeft een hartige kaassmaak die goed combineert met de romige textuur van de verse aardappelen.

Take & Shake is bedoeld als convenienceproduct. De snackcups zijn gevuld met verse aardappelen en apart verpakte smaakmakers met keuze uit vier verschillende varianten. Elke smaak biedt de consument een unieke culinaire ervaring en een vernieuwend aardappelproduct. De snackcups zijn ideaal voor de lekkere trek en als gezonde snack voor onderweg.

De Take & Shake cups zijn nog in drie andere smaken verkrijgbaar: 'Chipotle BBQ', 'Chili Lime' en 'Zwarte Peper, Rozemarijn en Tijm'. 

"We zijn blij dat we onze Take & Shake-lijn uitgebreid hebben met Cheddar Cheese," laat RPE-directeur Russel Wysocki weten. "De cups zijn een gezondere keuze als snack voor onderweg. De consument kan genieten van Amerika's favoriete smaken met toch maar 130 calorieën per portie. We zijn er van overtuigd dat onze klanten dol zullen zijn op deze nieuwe smaak." 

"De Take & Shake cups worden verwerkt in onze met een award onderscheiden faciliteit. We passen de gepatenteerde micro poreuze stoomtechniek toe die garant staat voor een optimaal kookresultaat. Ons ontluchtingssysteem zorgt voor een langere houdbaarheid en veroorzaakt minder afval en verlies gedurende de toeleveringsketen.
 
Contact:
Tim Huffcutt
RPE, Inc. 
Tel: 800-678-2789

Publicatiedatum: 13-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: