Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Nieuwe Aldi Bistro in Keulen lokt met culinaire lekkernijen

In het kader van een nieuw pop-up concept opent Aldi Süd de eerste Aldi Bistro in Keulen. De opening vindt plaats op 26 april en vanaf dan zal de bistro drie maanden geopend blijven. Daarna staan er andere vestigingsplaatsen in Duitsland gepland.

In plaats van onoverzichtelijke menukaarten vind je bij Aldi Bistro, passend bij het eenvoudige discountprincipe van Aldi, dagelijks een menu bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en toetje. De prijs hiervan is altijd 7,99 euro. De afzonderlijke gangen kunnen echter ook apart gekocht worden. Voor het hoofdmenu is er altijd keuze uit drie mogelijkheden: een visgerecht, een vleesgerecht of een vegetarisch gerecht. Alle ingrediënten stammen uit het Aldi assortiment. De geliefde Aldi koffie uit de eigen koffiebranderij evenals geselecteerde wijnen uit het Aldi-assortiment maken het aanbod compleet.


Foto: Aldi Süd

Versheid en kwaliteit in de focus
Aldi Bistro is onderdeel van de Aldi-campagne 'Einfach ist mehr', die afgelopen september van start is gegaan. Met de bistro zet Aldi nu sterker haar competenties als aanbieder van verse producten en kwaliteit tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding in de focus.

Scheepscontainers op twee etages
Ook de architectuur van de Aldi Bistro is eenvoudig maar tegelijkertijd aantrekkelijk. Acht scheepscontainers vormen op twee etages een totaal oppervlak van negentig vierkante meter, die industrieel upcycling-charme verbindt met moderne details en comfort. Grote ramen en vintagemeubels verenigen lichte ruimtes met urbaniteit. In de bistro is plaats voor in totaal vijftig gasten.

Publicatiedatum: 13-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: