Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
"Afzet zachtfruit duidelijk gestegen door yoghurt-concept"

Tholen - "Als groothandelaar staan wij bekend dat we producten leveren die in de AGF-sector ervoor zorgen dat onze klanten zich kunnen differentiëren en toegevoegde waarde kunnen bieden. Omdat we ons voornamelijk concentreren op de betere winkelier en horecazaak, zien we dat bepaalde nieuwe productcombinaties heel goed aan slaan. Zo hebben we onlangs het yoghurt-totaalconcept toegevoegd aan ons assortiment. Dit is een combinatie van een yoghurt-automaat, yoghurt van Zuivelmakers, Xavies' granola en natuurlijk vers fruit. Door dit concept is de afzet van zachtfruit duidelijk gestegen", vertelt Tim Yzewyn van groothandel Yzewyn & Co uit Antwerpen. "De taps staan ondertussen bij verschillende klanten en daar kunnen de consumenten hun eigen bakjes vullen met toppings naar keuze. " Een ander nieuw product is pasta van de Pastaman. "Zij maken verse pasta's en gebruiken ook regelmatig groenten als ingrediënt. Geweldig om dit naar tevredenheid aan klanten te leveren."


De presentatie tijdens de Bibac-beurs.

Tevreden
Yzewyn groeit jaarlijks en bedient wekelijks zo'n 350 klanten. "We verwachten dit financiële jaar in juli af te sluiten met ruim 10% meer dan vorig jaar. We zijn tevreden dat het zo goed gaan. De reden heeft met name te maken dat wij meerwaarde bieden door innovatieve producten. Daarnaast zijn we omringd door de juiste mensen, zowel personeel als leveranciers. Iedereen deelt zijn passie op een unieke manier." Yzewyn & Co nam eind maart deel aan de Bibac-beurs. "Dit is een beurs voor traiteurs, bakkers en slagers. Het was mooi om daar te zijn en ook via deze beurs hebben we interessante mensen, bedrijven en producten gezien. Mogelijk zal het assortiment binnenkort nog verder uitbreiden. We krijgen veel aanbiedingen van verschillende merken om distributeur te worden, maar gaan natuurlijk niet over één nacht ijs. Het product moet daarnaast wel een bepaalde link hebben met aardappelen, groenten en fruit en verdelen we graag in exclusiviteit.


Twee generaties Yzewyn.

Yzewyn is vrij actief op social media. "Dit werkt ontzettend goed. Als we een product introduceren en het slaat aan, gebeurt dat eigenlijk meteen. Het wordt via verschillende kanalen echt gepusht. Ongelofelijk hoe snel dat soms gaat. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in een nieuwe website met webshop. Hier wordt ook positief op gereageerd." Volgens Tim ontbreekt er op dit moment nog één ding. "En dat is het gebouw. Er zou al jaren een nieuwe groothandelsmarkt worden gebouwd, maar er is tot nu toe nog niets gebeurd. Hopelijk zal daar snel verandering in komen. Als we meer ruimte hebben, kunnen we op een betere manier groeien dan we nu doen."Voor meer informatie:
Tim Yzewyn
Yzewyn & Co
Groothandelsmarkt Antwerpen
Kielsbroek 4
+32 - (0)477 32 17 30
www.yzewyn.com

Publicatiedatum: 13-4-2017
Auteur: Gertrude Snoei
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: